capital.ro a ieşit la o plimbare prin cel mai mare mall din România, AFI Palace Cotroceni din Capitală, şi a luat „pulsul” reducerilor în prima zi de lichidare a stocului de toamnă – iarnă. Reducerile care urmează să fie aplicate în perioada 15 ianuarie – 15 aprilie vor acoperi o plajă între 20% şi 70%.

„La noi, promoţiile sunt aplicate pe categorii de produse şi cele mai mari sunt de 80%”, a declarat pentru capital.ro managerul magazinului Zara din AFI Palace Cotroceni. Dacă înainte o fustă costa 139 de lei, acum doamnele o pot achiziţiona cu doar 69 de lei, practic la jumătate de preţ. Le fel şi cu tricourile de damă, care au ajuns la 30 – 40 de lei, de la 80 – 90 de lei în urmă cu doar câteva zile.

Şi în magazinele Kenvelo afişele „ţipă” reduceri de până la 70 de procente. Jeanşii au astfel acum un preţ de 99 de lei, comparativ cu zilele trecute când costau nici mai mult nici mai puţin de 219 lei. În cazul gecilor, preţul a fost tăiat de la 205 lei la 103 lei.

Tot din categoria magazinelor de vestimentaţi fac parte şi Tommy Hilfiger, care aplică reduceri de cel mult 0-45739-afi.jpg30% sau Lee Cooper. În cazul acestora noile preţuri sunt extrem de atractive. Astfel, tricourile bărbăteşti costă acum doar 30 sau 40 de lei, de la preţul iniţial de 100 de lei.

Promoţii la pantofi

Şi în magazinele de încălţăminte se aplică reduceri considerabile. Spre exemplu, în vitrinele Bata se regăsesc ghete la un preţ de 229 de lei, de la 459 de lei iniţial. Pantofii sunt chiar la jumătate de preţ, cumpărătorii putând plăti 149 de lei pe o pereche, comparativ cu preţul iniţial de 299 de lei.

Deichman, un al retailer de încălţăminte şi marochinărie, a introdus o ofertă atractivă pentru perioada de „sales”. Astfel, cumpărătorii care îşi cumpără trei perechi de pantofi, vor plăti doar două. De asemenea, în cazul în care aceştia aleg doar două perechi, una va fi plătită integral, iar cea de-a doua doar la jumătate.

Început de promoţii cu stângul!

Sunt şi magazine care nu au întâmpinat tocmai bine venirea sezonului de reduceri. Spre exemplu, magazinul Accessorize din AFI Palace Cotroceni a afişat reduceri de până la 70%, însă la casă produsele au preţ întreg. „Pentru moment nu am reuşit să introducem în sistem toate preţurile reduse. Sperăm să reuşim să facem asta cât mai curând iar cumpărătorii să se bucure de noile preţuri”, a declarat pentru capital.ro managerul magazinului.

Şi în shop-urile de cosmetice reducerile ajung la 50%, în cazul The Body Shop, sau chiar la 60% pentru Sephora.

DETALII:
Citeşte şi De astăzi, liber la promoţii! Reduceri de până la 80% în toate magazinele.