“Statele europene au finanțat industria de apărare a Greciei, dându-i bani împrumut, și pe banii respectivi vânzându-i tot felul de fiare vechi: avioane, fregate, tancuri. Acum a ajuns în incapacitate de plată. Astazi degeaba fac pe supărații francezii, nemții și englezii, pentru că ei le-au dat georsele acelea, iar acum plâng după bani!”, a declarat businessmanul, care mai spune că datoria făcută de statul elen nu prea șanse să fie recuperată.
“Acum nu poți, din măsline și ulei de măsline, să plătești 100 de miliarde. Trebuie să fim oameni serioși, normali pa cap.  Grecii au doar măsline și bolovani încărcați de instorie. Eu am fost în Grecia – țară neprimitoare ca aia, și nu mă refer la oameni, n-am mai văzut. E o țară aridă, e jale mare în Grecia. La noi mai crești porcul, iar vaca are ce să pască. Acolo paște pe asfalt!”, a mai spus Prigoană.
Mai multe declarații savuroase, dar și lucruri inedite despre Silviu Prigoană, găsiți astăzi în ziarul Evenimentul zilei și pe site-ul www.evz.ro.