Premierul reacționează la declarațiile lui Emil Boc. Florin Cîțu: Mă onorează

Șeful Guvernului a precizat că declarațiile pe care le-a făcut Emil Boc îl onorează, pe de o parte, dar îl și responsabilizează, pe cealaltă parte. Premierul Florin Cîțu a mai spus că se va discuta despre șefia PNL atunci când va exista un Congres.

„Opinia domnului primar, fost președinte de partid, fost premier, este una care mă onorează și, bineînțeles, mă responsabilizează. Dar vom discuta despre aceste lucruri când vom avea un Congres, un calendar pentru Congres”, a spus Florin Cîțu.

Emil Boc spune că premierul ar trebui să candideze la șefia PNL

Miercuri seara, fostul premier și primar, Emil Boc, a declarat la Digi 24 că Florin Cîțu ar trebui să candideze la șefia PNL.

„Din punctul meu de vedere, cred că da, dar decizia îi aparține domnului prim-ministru. O competiție este binevenită în PNL, este un partid viu, un partid dinamic, are nevoie de a avea o confruntare ideologică, repet, care să unească, nu să dezbine, pe proiecte, pe propuneri, cei mai buni din PNL, astfel încât să formăm o echipă puternică pentru următoarele competiții politice”, a răspuns acesta la întrebarea dacă Florin Cîțu ar trebui să candideze la șefia PNL.

Ludovic Orban vs Florin Cîțu

Emil Boc a mai fost rugat să compare activitatea fostului premier, Ludovic Orban, și pe cea a actualului premier.

„Premierul Orban și-a făcut datoria la momentul la care a fost premier. A dus țara printr-un moment greu, de criză sanitară, și a terminat în picioare această bătălie. (…) Florin Cîțu a preluat din mers ștafeta și confirmă în fiecare zi. Cred că acesta e marele avantaj al PNL, că are ocazia să aibă oameni care preiau ștafeta și duc ștafeta mai departe.

Asta este viața politică: să ai în echipă întotdeauna oameni capabili să ducă și partidul, și România la nivelul următor. Din punctul meu de vedere, Florin Cîțu este viitorul României și al Partidului Liberal”, a mai spus Emil Boc.

Sursă foto: Facebook, Guvernul României