Premieră la Antena 1! Fanii „Burlacul” vor avea parte de momente intense

Burlacul Andi Constantin este de părere că lucrurile au ajuns într-un punct în care pot avansa și speră că le va cunoaște din ce în ce mai bine pe cele 14 fete rămase, conform viva.ro

Astfel, primul său sărut cu una dintre fete va avea loc astăzi, 26 martie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Andi Constantin, despre ce va urma

„Simt și sper că lucrurile spuse de mine au ajuns la urechile fetelor, deja avem două săptămâni de când suntem aici, trebuie să avansăm în a ne cunoaște mai bine și sper ca lucrurile să ia o turnură mai serioasă în ceea ce privește relaționarea între noi”, a spus Andi Constantin.

De asemenea, Burlacul pare că începe să își îndrepte atenția mai mult către unele dintre fete.

„Cred că acest moment a fost perfect!”, va declara Andi Constantin către finalul serii.

Cine este norocoasa

Astăzi, de la 20.30, la Antena 1, vom afla într-o nouă ediție a reality show-ului cine este norocoasa care reușește să îi atragă atenția și cum vor reacționa celelalte 14 fete rămase în competiție.

„Burlacul” este un reality show produs și difuzat de Antena 1, în care un burlac din lumea mondenă a României este curtat de 25 de fete, care aspiră la inima lui.

Primul sezon al serialului a debutat în data de 8 iulie 2010, avându-l în postura de burlac pe Cătălin Botezatu. Al doilea sezon al serialului a debutat în data de 5 mai 2011, avându-l în postura de burlac pe Edward Popescu Strohlen.

Totuși, este demn de menționat că al doilea sezon a fost o premieră în istoria globală a serialului, deoarece Edward Popescu Strohlen a fost cel de-al doilea burlac care a cerut-o în căsătorie pe participanta câștigătoare.

Cel de-al șaselea sezon a debutat în data de 5 martie 2021, avându-l în postura de burlac pe Andi Constantin, fost concurent la „Insula iubirii”.