Poşta Română va reduce tariful pentru trimiterile din categoria materialelor publicitare tip broşuri/cataloage care au greutatea cuprinsă între 21 şi 500 grame, la 2 lei/kg + TVA pe plan local şi la 3 lei/kg + TVA pe plan naţional, începând cu data de 1 august.

În prezent, tariful pentru materialele publicitare cu greutate de 500 grame expediate la nivel naţional este de 2,22 lei + TVA/bucată, în timp ce de la 1 august, pentru distribuirea la nivel naţional ale aceleiaşi trimiteri, clientul va achita 1,5 lei +TVA/bucată.
 
Reducerea tarifară pentru trimiteri cu greutatea mai mare de 21 grame a fost decisă ca urmare a redefinirii serviciilor de publicitate Postmesager/Postmesager Plus, dar şi a includerii unui nou serviciu în oferta Poştei Române, Postcatalog.

Prin acest serviciu, Poşta Româna va distribui foi volante, pliante sau alte materiale publicitare din aceeaşi categorie, cu greutatea cuprinsă între 1 – 20 de grame. Tariful pentru aceste prestatii ramane neschimbat: 4,25lei/kg la nivel local şi 5,30lei/kg la nivel naşional.