LG îşi completează portofoliul de telefoane cu ecran tactil cu modelul GD510 sau Pop.  Acesta este  cel mai compact telefon mobil cu ecran tactil cu diagonala de 3 inch, conform sud-coreenilor.

Terminalul redă muzică şi filme pe mai multe formate standardizate şi încorporează o memorie internă de 8GB. GD510 are o cameră de 3 megapixeli pentru fotografii şi înregistrări video la o calitate superioară, oferind utilizatorului posibilitatea să îşi posteze înregistrările pe Internet sau să le trimită prietenilor prin intermediul conexiunii Bluetooth.

LG GD510 are un ecran tactil WQVGA de 3 inch care se extinde până în apropierea marginilor terminalului, având o ramă extrem de îngustă de doar 4,8 mm ce este aproape invizibilă şi care dă senzaţia că ecranul nu are margini.

Mobilul va fi disponibil începând cu jumătatea lunii octombrie în Europa.  Preţurile vor varia în funcţie de pieţele pe care va fi lansat şi de opţiuni, urmând a fi anunţate separat pentru fiecare piaţă.

LG este unul dintre liderii mondiali în furnizarea de produse inovatoare pe segmentul telefoanelor cu ecran tactil din momentul lansării primului telefon cu acest tip de ecran, modelul Prada by LG, în ianuarie 2007. LG Cookie (KP500) este un telefon cu ecran complet tactil a înregistrat vânzări de peste 7 milioane de unităţi în întreaga lume, de la introducerea sa pe piaţă la începutul acestui an.

SURSA: LG