”Aş dori să mulţumesc companiei Ford pentru invitaţia de a marca lansarea comercială pe piaţa din România a noului B-MAX. Fabrica Ford de la Craiova este una dintre cele mai importante investiţii din ţara noastră şi sunt încantat de numărul de locuri de muncă pe care aceasta le-a generat. Ca român, sunt mândru să asistăm la construirea unuia dintre cele mai apreciate vehicule din industria auto. Consider că dezvoltarea economică a României depinde de atragerea şi extinderea unor astfel de investiţii şi doresc să vă asigur că Guvernul Romaniei va face toate eforturile necesare pentru ca acest lucru să se intample”, a declarat Victor Ponta, Premierul României.
În vizita prilejuită de lansarea comercială a noului model B-Max pe ăpiața românească, Victor Ponta a fost însoțit de Wolfgang Schneider, vicepreşedinte Afaceri Guvernamentale, Juridice şi de Mediu al Ford Europa, precum şi de echipa de conducere a Ford România condusă de Jan Gijsen, preşedintele Ford România, Don Gelinas, director financiar, şi Zoltan Brassai, director deneral al Companiei Naţionale de Vânzări Ford România.
Jan Gijsen, preşedintele Ford România, a ținut să menționeze că „suntem foarte mulţumiţi de stadiul actual al producţiei modelului B-Max şi acest lucru nu ar fi fost posibil fără eforturile extraordinare ale talentaţilor şi pricepuţilor noştri angajaţi, cărora doresc să le mulţumesc pentru sprijinul şi dedicarea lor continue. Ford îşi respectă angajamentul faţă de România şi Craiova continuându-şi investiţia sa de peste 675 milioane de euro în producţia de vehicule şi motoare".