Florin Roman spune că în timp ce Nelu Tătaru era în prima linie prin spitale, alții îl criticau la televizor, iar dacă Viorica Dăncilă ar fi fost premier, ar fi mers cu ministrul Sănătății prin spitale să facă poze de campanie.

„Ministrul Sănătăţii, cel care în perioada în care toată lumea se ascundea, era zi de zi prin spitale, printre pacienţi, pe linia întâi a frontului, dând curaj celor care aveau nevoie, când exista teamă, frică de boală, să putem depăşi acele momente. Nelu Tătaru este un erou, un om care a avut curajul să vină să stea în prima linie a frontului, când alţii îl criticau la televizor”, a mai spus Florin Roman, după cum transmite Adevărul.

Roman o compară pe Viorica Dăncilă cu Elena Ceaușescu și spune că dacă aceasta ar fi fost premier și Sorina Pintea ministrul Sănătății, ar fi mers prin spitale să facă poze de campanie cu bebelușii.

„Să ne imaginăm cum ar fi arătat pandemia sub guvernarea PSD. Prim ministru Viorica Dăncilă este Elena Ceauşescu care umbla cu ministrul Sănătăţii, prin spitale, smulgând bebeluşii din incubatoare pentru a avea o poză de campanie. Era însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, trimisă în faţa judecătorilor pentru mită”, a mai afirmat Roman.

Liberalul consideră că PSD este responsabil pentru creșterea numărului de cazuri din ultima vreme pentru că au dat semnale, chiar în Parlament, că boala nu ar exista.

„Cel mai grav lucru, aţi transformat tribuna Parlamentului într-un loc în care aţi dat semnalul că boala nu există, că de ce se dau amenzi. Acum spuneţi că e nevoie doar de relaxare, nu trebuie măsură de relaxare. Din cauza celor de la PSD avem o creştere a numărului de cazuri, sunteţi principalii responsabili. Norocul acestei ţări este că guvernează PNL”, a transmis deputatul PNL.