Dragnea, Vâcov şi Teodorovici au dat OUG 114 pentru a beneficia personal din manipularea pieţei de capital? Imediat după aprobarea OUG 114 am cerut ASF, deşi ştiu că este controlată direct de Dragnea, o investigaţie pentru a vedea dacă există oameni din anturajul lui Dragnea/Vâlcov/Teodorovici care au beneficiat de pe urma mişcărilor pe piaţa de capital. Nu s-a întâmplat nimic. Acum, mi se spune că există dovezi clare în acest sens. Voi intra în posesia acestor dovezi în următoarele zile şi le voi face publice”, a scris Florin Cîţu, sâmbătă pe Facebook.

Liberalul cinsideră că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) trebuia să reacţioneze după ce Darius Vâlcov a spus că ar fi o greşeală ca OUG 114 fiscală să nu fie adoptată, deoarece în caz contrar Guvernul ar putea fi acuzat că manipulează bursa.

„O dovadă este aceasta şi ASF trebuia urgent să reacţioneze: «Ar fi o greşeală ca ordonanţa să nu se dea. Dacă ordonanţa nu se dă, abia atunci ar putea fi acuzat Guvernul de manipularea bursei. (…) Probabil a fost o reacţie emotională, probabil şi o presiune pe guvern: atenţie că se prăbuseste bursă. Nu se prăbuseste bursă, acţiunile îşi vor reveni, apropo, cred că e un foarte bun moment de investiţii în acţiunile care au scăzut. E o fluctuaţie normală» – Darius Vîlcov, consilier premier, 19.12.2018”, a completat Cîţu.

„Chiar dacă instituţiile statului acum răspund doar la comanda lui Dragnea, nu mă opresc aici. Nu mai este mult până când România devine liberală şi atunci toţi vinovaţii vor răspunde. Inclusiv cei din ministere părtaşi la măsluirea datelor oficiale. Va urma!”, a mai spus senatorul PNL.