‘Au fost alertate două echipaje de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje SAJ. S-a solicitat şi un elicopter SMURD’, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea. 

Circulaţia este oprită la kilometrul 55 între Urziceni şi Bucureşti.Potrivit sursei citate, a fost activat planul roşu de intervenţie, cel puţin şase persoane sunt încarcerate.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat, duminică, pentru Agerpres, că accidentul de pe DN 2, la ieşirea din oraşul Urziceni (Ialomiţa), s-a soldat cu un deces şi 14 persoane rănite, iar şase dintre victime au necesitat intervenţia echipelor de descarcerare.

‘Până acum avem informaţii despre 15 persoane implicate, dintre care una decedată şi 14 rănite. A fost activat planul roşu, a fost trimis inclusiv elicopterul de la SMURD Bucureşti, o maşină de multiple victime, mai multe maşini de la SMURD şi de la Ambulanţă şi de la Pompieri, bineînţeles. Au fost şase persoane încarcerate, care au necesitat intervenţia echipelor de descarcerare. Acum aşteptăm bilanţul final, despre transportul lor: fiecare la ce spital şi cât de grav este’, a declarat el.AGERPRES