Conferințele Capital Online Meetings continuă joi, 20 mai, cu o temă extrem de intersantă și de actuală: Cum evoluat piața de criptomonede din România?

Printre participanți se numără Marius Morra, de la LDV crypto exchange, Lucian Todea de la Elrond, cea mai cunoscută și de succes cryptomonedă românească, Vlad Mercori de la Stakeborg, Bogdan Gheorghe – Co-founder & Project Lead Barnbridge, Daniel Mihai, consultant crypto și economistul Adrian Câciu, totul moderat de cunoscutul Robert Turcescu.

Prin intermediul canalului de Youtube “The Stakeborg Talks” și al newsletter-ului “The Crypto Insider”, Stakeborg își propune să deschidă drumul cât mai multor persoane spre a treia revoluție a internetului după web și mobile: blockchain-ul.

Bogdan Gheorghe – Co-founder & Project Lead Barnbridge

BarnBridge este un protocol ce își propune să reducă riscurile asociate cu investițiile în DeFi. Oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și alege un profil diferit în funcție de apetitul pentru risc – prin redistribuirea acestuia în 2 tranșe – aceștia se vor putea proteja de fluctuațiile portofoliilor.

Printre întrebările care își vor afla răspunsul avem:

•Cum a evoluat piața de criptomonede din România?
•Mai pot fi ignorate criptomonedele? Cât de mare este impactul lor în economia globală?
•Vor înlocui criptomonedele sistemul financiar actual? Ce orizont de timp se preconizează pentru această schimbare?
•Riscuri și oportunități în legătură cu investițiile în criptomonede
•Impactul asupra criptomonedelor dacă guvernele ar începe să impoziteze tranzacțiile din acest domeniu
•Criptomoneda românească, Elrond. Ce înseamnă asta pentru economia românească?