Din cele 380 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (67) sunt de operator confecţioner din industria de îmbrăcăminte – ţesături, tricotaje şi materiale sintetice, ca şi de agent dezinfecţie-deratizare-dezinfecţie (50) şi agent de securitate (28). Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti se caută şi 24 de electricieni echipamente electrice şi energetice.

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 67 de locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de vânzări (19).
Un număr de 76 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află cinci posturi de programator şi tot atâtea de consultant fiscal.
Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 83 de posturi libere, între care 38 de manipulant mărfuri, nouă de paznic şi tot atâtea de curier.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 606 locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare din Bucureşti.