Potrivit AMOFM Bucureşti, din cele 338 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (60) sunt de operator confecţioner din industria de îmbrăcăminte – ţesături, tricotaje şi materiale sintetice, ca şi de agent dezinfecţie-deratizare-dezinfecţie (50) şi agent de securitate (40). Se mai caută 23 îngrijitori clădiri şi tot atâţia confecţioneri-asamblori articole din textile.

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 110 de locuri vacante. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru operator vânzări prin telefon (23) şi agent de vânzări (25).

Un număr de 85 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află şase posturi de asistent medical generalist şi alte patru de inginer electronist, transporturi şi telecomunicaţii.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 84 de posturi libere, între care 10 de curier, 23 de paznic şi 25 de manipulant mărfuri.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 617 locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare din Bucureşti.