Revista Capital vă propune să votați dintr-o listă de 5 nominalizați, managerii care au făcut mutări strategice importante pentru companiile pe care le conduc în 2021.

Nominalizații la categoria ”Managerul Anului 2021” sunt:

Dragoș Bucurenci – Director External Affairs Philip Morris România

Dragoș Bucurenci este absolvent MBA al Stanford Graduate School of Business și fost consilier de comunicare la Comisia Europeană. În 2019, Dragoș s-a alăturat Philip Morris România ca Director de Comunicare, într-un moment în care compania trecea printr-o profundă transformare: și-a propus să construiască un viitor fără fum în care să le ofere milioanelor de fumători care altfel ar continua să fumeze alternative mai puțin nocive.

Aida Nechifor – CEO Liberty Galați

Liberty Galați a raportat în al doilea trimestru din 2021 cele mai bune rezultate din 2008. Astfel, până la 30 iunie 2021 compania a avut o cifră de afaceri de 2,4 miliarde de lei, cu 37% mai mare decât perioada similară din 2020. De asemenea, compania condusă de Aida Nechifor a adus 650 de noi angajați anul trecut, ajungând la 5500 de salariați.

Ruxandra Alexianu CEO Merlin Beverages

Pornită ca o afacere de familiei cu finanțare inițială prin fonduri europene, Merlin Beverages a ajuns lider pe piața apelor cu vitamine. Cunoscute sub numele de Vitamin Aqua, produsele familie Alexianu pot fi găsite acum în toate marile magazine. Anul trecut, compania a deschis o nouă unitate de producție a băuturilor răcoritoare, după o investiție de 11 milioane de euro. 

Loredana Apreutese – CEO International Alexander

Una dintre cele mai importante firme de transport din România a început anul 2021 cu o mișcare de forță. Holding-ul a achiziționat Vio Transgrup, prima companie certificată Tapa1 din România. De asemenea, International Alexander a preluat operațiunile din România și Cehia ale unui producător german de componente auto, Brandl, afacere cu o tradiție de peste 50 de ani în domeniu.

Diana Cîtu- Director General Reciclad’OR

Diana Cîtu conduce, în calitatea sa de Director General, compania Reciclad’OR, încă de la înființare. Profesionalismul ridicat al echipei din jurul său, împreună cu poziția Reciclad’OR de lider al pieței OIREP din România sunt elemente ce demonstrează calitățile de foarte bun organizator, de manager al Dianei Cîtu.

[poll id=”869834″]