Pentru că orice echipament destinat sportului alb începe cu schiurile, iar unui bun coborâtor îi trebuie unele pe măsură puteți alege să valsați pe orice pârtie cu Head Natural Instinct. Aceste schiuri unisex sunt realizate din Ghraphene, un material patentat de cercetătorii Head care susțin că este mai ușor decât lemnul și mai solid de 300 de ori decât oțelul.
Schiuri Head Natural Instinct; Magazin: Hervis, eMAG; Preț: 1.050 lei

 


De fiecare dată când mergeți la schi, clăparii sunt partea cea mai grea de transportat. Asta până ajungeți la pârtie. Ei bine, Fischer vă pune la dispoziție o husă pentru aceștia, dintr-un material rezistent la apă, ușoară și deloc scumpă.
Husă pentru clăpari Fischer; Magazin: Himalaya; Preț: 70 lei


O altă parte extrem de importantă a echipamentului de schi este, întotdeauna, încălțămintea. O pereche potrivită de clăpari poate face diferența dintre un schior care înoată prin zăpadă și unul pentru care  cristianele sunt o joacă de copil. Iar pentru un parcurs grațios și sigur pe pârtie Salomon X Pro cu patru clape și pivot supradimensionat pot fi soluția optimă
Salomon X Pro; Magazin: Salomon; Preț: 1.360 lei


Produsă de divizia pentru schi și snowboard a Decathlon, Wed‘ze, jacheta Slide 500 Warm este ideală pentru temperaturi care nu coboară mai jos de -15 grade Celsius. Asta înseamnă că nu este nici foarte groasă și nici incomodă. Are două buzunare exterioare și, în plus, unul pentru skipass și unul interior.
Jachetă schi Wed‘ze Slide 500 Warm; Magazin: Decathlon; Preț: 380 lei

Acest articol a fost publicat în Suplimentul CAPITAL Shopping, apărut în data de 5 decembrie la chioşcuri.

Te-ar putea interesa și: