Pasajul Unirii din Capitală va fi închis complet începând de vineri, ora 22.00, până luni dimineaţa, la ora 05.00, penrtu ca lucrările de reabilitare a pasajului să poată fi finalizate, a declarat, pentru capital.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit oficialilor Primăriei Generale a Capitalei, lucrările la pasaj se vor încheia înainte de termenul prevăzut în contract. Pentru a evita ambuteiajele, şoferii sunt sfătuiţi de Poliţia Rutieră să folosească rutele ocolitoare în această zonă. Astfel, pentru şoferii care vin dinspre Piaţa Universităţii, sunt recomandate străzile I.C. Brătianu, Halelor, Bibescu Vodă, Dimitrie Cantemir.

Pe de altă parte, şoferii care vin din zona Tineretului spre Universitate pot traversa intersecţia pe deasupra pasajului, pe traseul Magazin Unirea, Magazin Cocor, Universitate.

Lucrările la pasajul din Piaţa Unirii au început la sfârşitul lunii iunie, timp în care circulaţia a fost restricţionată la o singură bandă de mers pe sens ziua. Traficul a fost închis noaptea.