Pasajul Obor II, care subtraversează Calea Moşilor şi are ieşiri spre şoselele Ştefan cel Mare şi Mihai Bravu, a fost redeschis sâmbătă, după aproximativ 2 luni de lucrări.

Primăria Sectorului 2 a finalizat, sâmbătă, lucrările de reabilitare la Pasajul Obor II, valoarea investiţiei fiind de peste 3 milioane de lei.

Pasajul Obor II a fost consolidat şi modernizat, la cele două intrări fiind montate câte două scări rulante şi platforme pentru persoanele cu dizabilităţi. De asemenea, pe toată lungimea pasajului au fost instalate opt camere de supraveghere.

Pasajul Obor I, care subtraversează Şoseaua Colentina şi are ieşiri spre şoselele Ştefan cel Mare şi Mihai Bravu, precum şi spre cele două staţiile de tramvai din zonă, a fost redeschis în martie 2008. La intrările în pasaj sunt şase scări rulante, patru platforme mobile pentru persoanele cu dizabilităţi şi 16 camere de supraveghere.

Cele două pasaje sunt monitorizate non stop de un dispecerat local, precum şi de către dispeceratul central al Poliţiei Comunitare a Sectorului 2.

SURSA: Mediafax

Citește și: