Colegi de breaslă și intelectuali vestiți și-au arătat sprijinul pentru demersul lui Florian, dar este întâia dată când respectatul părinte și profesor universitar Constantin Necula se exprimă, din frumosul Sibiu, în favoarea unui candidat înscris în cursa pentru Parlament.

Așa cum puteți vedea și în spotul alăturat, părintele Necula, folosind, așa după cum ne-a și obișnuit, un limbaj de o eleganță total aparte, îl recomandă cu căldură pe Florian, sperând ca vocea lui să fie cea care va impune în Legislativ adevăratele dorințe ale patrioților români.  O poziție care se pare că lipsește de ani buni din Parlament, lăsând impresia că totul se învârte mai cu seamă într-o zonă ruptă de simțirea națională.

”Un gând bun pentru Florian Bichir, un prieten de nădejde și un profesionist cu verticalitate. Sper din toată inima să fie și un glas vertical acolo unde de mult s-a pierdut verticalitatea glasului în adevăr și istorie al Națiunii” spune părintele Necula, aducându-ne aminte de ce fal de oameni avem nevoie să ne reprezinte la nivel parlamentar. Un sprijin cald, sincer și care mărturisește despre încrederea sa istoricul Bichir, ca un prim semn de regenerare a clasei politice românești.