Potrivit unui anunț publicat pe SEAP, coducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 a finalizat licitația pentru lucrări de reamenajare peisageră și refacere infrastructură la parcul din cadrul CSS Sf. Ecaterina. Constractul a fost atribuit firmei Con-Instal Engineering SRL pentru suma de 3,88 milioane lei, fără TVA.

“Prezenta procedură are ca obiect executarea de lucrări de reamenajare peisageră și refacere infrastructură la parcul din cadrul CSS Sf. Ecaterina urmărindu-se integrarea și unificarea ansamblului arhitectural printr-un concept unitar de amenajare, integrând spațiile de diferite funcțiuni și definind ambianțele specific unui parc istoric”, conform anunțului de licitație. Nu s-a organizat licitație electronică, criteriul de atribuire a fost prețul cel mai mic, lucrările sunt finanțate de la bugetul local. 

Firma câștigătoare, cu sediul într-un apartament din sectorul 3, anul trecut a avut o cifră de afaceri de 1,77 milioane lei, 12 salariați și un profit de 434.563 de lei.