Decizia Paravion.ro de a se lansa pe piaţa din Cipru vine după o analiză atentă a celor mai ofertante zone de extindere din Europa Centrală şi de Sud.

Situată la aproximativ două ore distanţă de România, patru ore de Londra şi la două de Dubai, Cipru înregistrează un trafic semnificativ de pasageri autohtoni şi străini, pe întreg parcursul anului, având un potenţial de business important. Un alt avantaj strategic al lansării Paravion.com.cy îl reprezintă deschiderea către surferii online vorbitori de limbă greacă din întreaga lume. Acest atu este completat de potenţialul ridicat al dezvoltării afacerii ca urmare a unui număr masiv de rezervări de bilete de avion – pentru că în Cipru nu există căi ferate, iar transportul aerian este una dintre cele mai rapide şi mai comode  alternative de transport – nivelul de trai al ciprioţilor şi al vizitatorilor ţării fiind suficient de ridicat pentru folosirea frecventă a călătoriilor cu avionul atât  în interes de afaceri cât şi pentru călătoriile de plăcere.   

 „Intrarea Paravion.com.cy pe piaţa din Cipru nu trebuie considerată o surpriză. Încă de la achiziţionarea Paravion.ro de către GED Capital prin intermediul Happy Tour, am anunţat că avem trei obiective: consolidarea, modernizarea şi extinderea.  Ne-am respectat angajamentele de a consolida  afacerile Grupului  şi a  moderniza Paravion.ro, iar astăzi a sosit timpul de a ne dezvolta extinzându-ne la nivel european.  Dezvoltarea  e-agenției  Paravion.ro de până în acest moment a condus în mod natural către această decizie de „lărgire a orizonturilor”, a declarat Javier Garcia del Valle, Executive Vice-President/CEO Happy Tour Group.