Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident de mașină pe care singur și l-a provocat gonind pe un drum național cu 250 km la oră. Acesta era drogat și probabil nu și-a dat seama ce i se întâmplă. El avea și mari probleme cu banii, de aceea ar fi încercat să vândă imagini compromițătoare cu diverse persoane publice către presă.

Designerul deținea harduri pe care avea stocate tot felul de fotografii și video-uri cu numeroase vedete din diferite domenii. Acestea ar fi ajuns în posesia părinților lui care au golit apartamentul din centrul Capitalei în care creatorul de modă locuia în chirie.

„Se pare că erau multe personalități din toate domeniile. El a încercat să le vândă colegilor din presă. Nu știu dacă a reușit sau sunt colegi din presă care ar avea acele hard diskuri. Nu s-au difuzat niciodată, nu s-au dat pe niciun post de televiziune, dar din câte știu hard diskurile și acel laptop sunt la părinții lui Răzvan Ciobanu. Nu a șantajat pe nimeni, doar a vrut să vândă trusturilor de presă acele hard diskuri pentru bani”, a declarat jurnalista Ioana Mandache, conform Antena 3.