Evenimentele au loc, după cum urmează:

  • BUCUREȘTI, vineri, 13 noiembrie 2015, la Institutul Cervantes (Bdul Regina Elisabeta nr. 38), începând cu ora 10.00
  • ALBA –IULIA, luni, 16 noiembrie 2015, la Hotel Parc (str. Primăverii nr.4), începând cu ora 10.00
  • ORADEA, miercuri, 18 noiembrie 2015, la TradeCenter (str. Nufărului nr.28E), începând cu ora 10.00

Organizate într-un cadru interactiv și oferind astfel spațiul necesar pentru împărtășirea de bune practici, a soluțiilor identificate și aplicate pentru dezvoltarea întreprinderilor sociale, evenimentele vor prilejui, de asemenea, prezentarea mai multor afaceri sociale înființate în România.  

La dezbatere sunt invitați să participe reprezentanți ai organizațiilor care desfășoară activități în domeniul economiei sociale sau care au înființat întreprinderi sociale, angajați ai unor astfel de structuri, reprezentanți ai autorităților publice locale și jurnaliști.

Evenimentele pe care le organizăm în această perioadă ne oferă șansa de a împărtăși din experiența noastră, de a arăta că există soluții pentru dezvoltarea comunităților. Vrem să oferim informații concrete despre cele 14 afaceri sociale deschise în cadrul proiectelor noastre și să vedem împreună cu specialiști în economie socială, în resurse umane, reprezentanți ai autorităților publice locale, dar și ai sectorului privat, cu ce resurse ne mobilizăm în continuare să creăm exemple de bună practică în acest sector”a mărturisit Adriana Duțu, reprezentant Euzone Consultancy Network.

 

Acțiunea continuă seria de activități din cadrul Proiectelor CRESC – Capabil de reușită prin economia socială ID143827 și ID144086. Acestea sunt cofinanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007 – 2013, Axa prioritară 6, Domeniul Major de Intervenție 6.1 și sunt implementate pe o perioadă de 14 luni, până în luna decembrie 2015, în regiunile de dezvoltare Nord-Vest, Centru și Bucureşti-Ilfov. Informații despre proiectele POSDRU puteți găsi accesând website-ul www.fonduri-ue.ro.  

Pentru detalii despre proiectele CRESC și economia socială, vă invităm să accesați platformele www.wiseromania.ro și www.creschub.ro.