Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc tot la Zone Arena, pe 2 octombrie, însă va trebui să se încheie înainte de ora 22.00, a declarat, joi,  proprietarul Zone Arena şi impresarul care-l aduce pe celebrul rocker în România, Dorian Ciubuc.

„Vă asigur că Ozzy Osbourne va cânta la Bucureşti la Zone Arena. Concertul va începe la ora 20.30, pentru a se încheia la ora 22.00, astfel încât să nu tulburăm ordinea şi liniştea publică”, a declarat Ciubuc.

El a precizat că Zone Arena nu se va închide, în ciuda cererilor Primăriei Sectorului 2 în acest sens.

„Noi am încercat să obţinem toate avizele necesare funcţionării, însă eliberarea lor a durat extrem de mult. Zone Arena a funcţionat, a fost amendată şi are un termen de conformare, de intrare în legalitate, până la 1 septembrie. Noi sperăm să obţinem autorizaţia necesară şi să putem funcţiona în continuare”, a declarat Ciubuc.

Una dintre firmele lui Dorian Ciubuc, Fun Time Production, a anunţat, pe 15 aprilie, că Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Black Sabbath, va concerta pe 2 octombrie la Bucureşti, la Zone Arena. Biletele pentru concertul lui Ozzy Osbourne s-au pus în vânzare pe 23 aprilie.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, „Scream”, care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitară), Geezer Butler (bas) şi Bill Ward (tobe şi percuţie).

Albumul solo „No More Tears”, lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate. Următoarele albume – „Ozzmosis” (1995), „Down to Earth” (2001), „Under Cover” (2005), „Black Rain” (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Zone Arena nu se închide

Primarul sectorului 2 Neculai Onţanu a somat, pe 21 iulie, SC Arena Invest SRL, la care Ciubuc este acţionar, să desfiinţeze toate construcţiile din Zona Arena din strada Barbu Văcărescu nr.164D pe motiv că nu au autorizaţie de construcţie şi alte avize necesare.

Primăria Sectorului 2 a informat, pe 21 iulie, că mai mulţi locuitori din zonă au reclamat atât poluarea fonică, în special după orele 22.00, cât şi aglomerarea străzii Barbu Văcărescu cu autovehicule sau cu pietoni. „Locuitorii din cartierul Floreasca au mai sesizat că, deşi spaţiile verzi din zonă au fost înfrumuseţate, ele au fost distruse, iar holurile de bloc au fost transformate în toalete publice”, preciza autoritatea locală de sector.

Totodată, Primăria sectorului 2 a notificat societatea Arena Invest SRL pentru desfiinţarea construcţiilor şi pentru sistarea oricăror activităţi la arena de spectacole.

„Primăria Sectorului 2 a aplicat o amendă pentru ridicarea construcţiilor fără autorizaţie şi a dispus intrarea în legalitate, însă proprietarul terenului nu s-a conformat măsurilor dispuse. Ştim că şi autorităţile municipale au aplicat, de asemenea, o amendă, probabil vom aştepta decizia instanţei pentru a demola clădirile”, a declarat, pe 21 iulie, Neculai Onţanu.

Pe de altă parte, reprezentanţii SC Arena Invest SRL au comunicat Primăriei Sectorului 2 că, în urma notificărilor primite pentru demolarea construcţiilor ilegale din Zona Arena, a început demontarea tribunelor, urmând să fie demontată şi scena de spectacole, astfel că în zonă nu se vor mai organiza concerte.

Primăria Sectorului 2 a anunţat apoi, într-un comunicat de presă, că, în urma notificărilor făcute reprezentanţilor societăţii Arena Invest pentru demolarea construcţiilor ilegale din Zona Arena, aceştia au anunţat că au început deja demontarea tribunelor şi se află în curs de demontare a scenei de spectacole.

Autoritatea de sector mai informa că reprezentanţii Arena Invest au dat asigurări că în acea zonă nu vor mai organiza „niciun fel de concerte sau producţii muzicale”.

SURSA: Mediafax