Clienţii pot beneficia de actualele condiţii promoţionale până pe data de 29 iunie 2012. Creditul oferă avantajul unei rate fixe pe toată perioada creditului, fără riscul valutar.

Creditul OTP e recomandat clienţilor cu venituri în lei, el putând fi folosit şi pentru refinanţarea unor credite existente. De asemenea, documentaţia necesară pentru aprobarea creditului este mult simplificată, iar aprobarea se face în 48 de ore, dacă documentaţia este completă.

Totodată, OTP nu percepe comision de deschidere şi de administrare cont curent (pe toată perioada creditului), nici comision lunar de administrare şi nici comision de analiză.

Suma maximă care poate fi accesată este de 42.000 lei şi este destinat persoanelor care la scadenţă au maximum 65 de ani.

“OTP Bank se bucură de un flux monetar stabil, ceea ce ne permite să stimulăm şi să încurajăm creditarea în lei. Astfel, am scăzut din nou dobânda la creditul de nevoi personale în lei şi am prelungit campania promoţională, pentru a ne ajuta şi mai mulţi clienti să îşi îndeplinească orice nevoie ar avea, fără a-şi face griji cu privire la fluctuaţiile zilnice de curs valutar. Clienţii beneficiază, în continuare, de rate lunare fixe pe întreaga perioadă de desfăşurare a creditului, şi de sistemul de aprobare rapidă, în numai 48 de ore. Toate acestea, la un preţ foarte competitiv, DAE fiind una dintre ofertele de top din piaţă.”, a declararat Gábor Ljubičić, Director General Adjunct – Retail, OTP Bank România.

Exemplu de calcul

Pentru un credit de nevoi personale în valoare de 10.000 lei, acordat pe o perioadă de 5 ani, cu rată de dobândă de 14,05%, fixă pe toată perioada de acordare, DAE este 14,99%, rata lunară este de 233 lei şi valoarea totală plătibilă este de 13.976 RON.