„Astazi mi-am incetat activitatea de consilier la Guvernul Romaniei. Multumesc tutoror pentru sprijinul acordat si pentru efortul depus ! Sper ca am reusit sa pun si eu umarul la trecerea peste aceasta criza in conditii decente!”, a scris Sorin Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Atacul lansat de Marcel Ciolacu

Când Ludovic Orban a anunțat deschiderea jocurilor de noroc, Marcel Ciolacu l-a acuzat că a luat decizia pentru că este influențat de unul dintre consilierii principali.

„A anunțat că se redeschid păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Ciolacu se referea Sorin Constantinescu. Fostul consilier are o carieră de aproape trei decenii în sectorul jocurilor de noroc, în funcții de antreprenor, manager, lider de asociație, cu specializări în combaterea spălării banilor, a fraudelor de acest tip și în studierea și prevenirea dependenței de jocuri de noroc. El a activat foarte intens de-a lungul acestor trei decenii, nu numai ca om de afaceri, ci mai ales ca expert în domeniu.

Sursă foto: INQUAM George Calin