Numărul abonaţilor Orange la serviciile TV au crescut de la 5,50 milioane  în urmă cu un an la 6.16 milioane în prezent. Cei mai mulţi utilizatori sunt din Franţa, peste 5,3 milioane. Ei folosesc atât serviciile de televiziune prin satelit, cât şi serviciile IPTV ale Orange.

În Polonia, Orange are 699.000 de abonaţi, cu 22.000 mai mult faţă de anul trecut. În ţara noastră, Orange a lansat serviciul de televiziune prin satelit la mijlocul lunii iunie, iar oficialii companiei au declarat că majoritatea celor care s-au abonat sunt clienţi care au deja abonamente de telefonie şi sunt din jurul Bucureştiului.  

Cei de la broadbandtvnews.com scriu că în România numărul abonaţilor ar putea ajunge la 300.000 până la finele anului 2015, în timp ce în Spania se aşteaptă ca cel puţin 100.000 de persoane să se aboneze la Orange TV în următoarele 12 luni.

100 de canale dintre care 40 HD

Clienţii pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, în funcţie de programele pe care doresc să le urmărească.

Pachetul Local HD include 36 de canale dintre care 6 HD, cel World HD are 65 de canale dintre care 19 HD, iar Universe are 95 de canale dintre care 37 HD. Cinci canale sunt pentru adulţi. Opţiunea SuperNights HD costă 2,5 euro şi se activează pentru o perioadă minimă de 3 luni.  Taxa lunară  pentru cei care nu sunt abonaţi este de 5 euro pentru Local HD, 8 euro pentru World HD şi 12 euro pentru Universe HD. Abonaţii Orange beneficiază de o reducere de până la 30%, aplicată pachetului pentru care optează, precum şi de instalare gratuită. Astfel, costul unui abonament poate varia între 3,5 şi 9,6 euro (TVA inclus).

Utilizatorii pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum şi în magazinele partenere Orange din toată ţara.

Sursa:broadbandtvnews.com