Olguța Vasilescu: Mai prost decât acum s-a putut doar pe vremea lui Cioloș

Olguța Vasilescu: Mai prost decât acum s-a putut doar pe vremea lui Cioloș

   
Lia Olguța Vasilescu, candidata PSD la primăria Craiovei, lansează în ultima vreme atacuri din ce în ce mai dure atât la adresa Guvernului, cât și a PNL-ului. Recent, fostul ministru al Muncii îi acuză pe liberali că au inaugurat doar 15 kilometri de autostradă.

Cîțu se laudă cu proiectele PSD si cu doar 15 km de autostrada realizati intr-un an… Adevarul e ca mai prost decat acum s-a putut doar pe vremea lui Ciolos, singurul an in care nu a fost dat in folosinta nici macar un km de autostrada. Cititi postarea Roxanei Manzatu si veti intelege de ce e penibil Cîțu. Inca o data”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook, la un share al unei postări scrise de Roxana Mânzatu, fost ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Dăncilă.

Roxana Mânzatu îl acuză pe ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, că politizează un proiect început și depus de PSD la Comisia Europeană încă din 25 octombrie 2019. Fostul ministru al Fondurilor Europene din Guvernul PSD spune că PNL nu ar fi avut niciun merit în acest proiect.

Domnule Ministruuuu: in #RomaniaFaraPSD nu avea ce sa ne aprobe Comisia Europeana!!!! Proiectul a fost trimis Comisiei in 25 octombrie 2019! http://www.mt.gov.ro/web14/spatiul-media/comunicate-de-presa/2638-26102019
Nu vedeti ca va umpleti de ridicol?
E de lauda ca a durat 10 luni doar aprobarea unui proiect pe care l-ati gasit gata facut si trimis la Bruxelles?
Nu mai politizati un demers pentru care nu aveti niciun merit, care a insumat multa munca inainte sa vina PNL la guvernare si mai dureaza ceva timp pana sa se execute!

Atacuri în rafală la adresa PNL

Lia Olguța Vasilescu, candidata PSD pentru primăria Craiovei, a lansat, tot vineri, pe Facebook, un atac la adresa actualului primar al Clujului, Emil Boc, despre care spune că minte atunci când vine vorba de măsurile pe care le ia în oraș.

„Ați tot auzit prin presa care îl pupă în fund pe Emil Boc despre extraordinare autobuze electrice pe care Boc le-a cumpărat ca să facă la Cluj un transport mai puțin poluant. Realitatea pe care nu o știți este că Emil Boc face poze cu autobuze electrice ca să dea bine la lume și la electorat, dar realitatea este că peste 70% din parcul auto al regiei de transport este compus din autobuze super vechi și poluante.

Apropo de poluare, Emil Boc minte în continuu că avem aerul cel mai curat din România. În fapt, așa cum arăta un articol din New York Times anul trecut pe studii de aer adevărate nu pe povești cu pesti, Clujul este cel mai poluat oraș din România după București.

Însă în spatele pozelor frumos photoshopate cu Emil Boc stau cartiere întregi din Cluj care se zbat în nedezvoltare și sărăcie. Pentru cartiere precum Iris, Bulgaria, Mărăști, unde trăiesc peste 120.000 de clujeni, nu există asfalt, băncuțe moderne cu wireless. Pentru Boc, acei clujeni nu contează.”, a scris Lia Olguța Vasilescu vineri pe Facebook.

1 comentariu

  1. Cine e Vasilescu O?
    Are rădăcini peremiste? E aceea care vorbește engleza,franceză și a „cumpărat un palat ?
    Da, e madam Marche De Tramvai!
    E tipul de mulier,mulieris intepata si tare-n clanta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.