Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, a explicat pe profilul său de Facebook care este motivul pentru care premierul României, Ludovic Orban, face consultări cu partidele politice. Potrivit deputatului PSD, Orban se întâlnește cu politicienii pentru a le spune să nu voteze Guvernul. Se pare că nici liberalii nu au declarat că vor vota Guvernul Orban II.

În plus, Olguța Vasilescu a precizat că premierul îi aduce că să vadă cu toții cum se chinuie el, dar și să îi facă de râs.

Iată ce a scris Lia Olguța Vasilescu:

“Orban face consultari cu partidele politice. De ce? Ca sa le spuna sa nu ii voteze guvernul! Suntem in plin teatru al absurdului! Saptamana viitoare ministrii lui vor veni la audieri in parlament si nici macar PNL-istii nu declara ca ii vor vota! De ce ii mai aduce? Ca sa vada toti cu ce se chinuieste…Si ca sa ii faca de ras…Pai, sa il ajutam, zic!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Reamintim că PSD a înaintat o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban. La dezbatere, moțiunea a trecut cu 261 de voturi, iar astfel, Guvernul a fost demis. Ulterior, președintele Klaus Iohannis l-a numit premier al României tot pe Ludovic Orban.