Lia Olguța Vasilescu a reluat, pe pagina sa de socializare, mesajul transmis de Claudiu Manda într-o conferință de presă. „Sunt o parte dintre primarii cu care am candidat pe liste comune, de la UNPR, dar și primari de la PNL sau ALDE. Le mulțumesc tuturor pentru că ni s-au alăturat. Ei vor rămâne în partidele lor, ca membri, dar vom face împreună echipă la următoarele runde de alegeri”, a declarat Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.

De altfel, Claudiu Manda a anunțat că Organizația Județeană Dolj s-a mărit cu peste 1478 membri, în ultimele doua luni, dintre care 637 la Craiova și alți 841 în organizațiile locale din județ.

”Împreună și cu domnii primari suntem mai mulți și mai puternici. Ne-am propus ca la alegerile europarlamentare să fim pe primul loc in România ca scor electoral și cred că este un obiectiv care poate fi atins. La alegerile trecute, Oltul a obținut un procent mai bun, dar de data aceasta dorim să ne luăm revanșa”.

Claudiu Manda a transmis că trecerea celor 14 edili la PSD s-a făcut din cauză că oamenii apreciază faptele și nu vorbele.

”Acești oameni au venit alături de noi pentru că au simțit efectul Guvernării PSD în comunitățile pe care le conduc. Când am plecat la București, în acest mandat de parlamentari, le-am spus colegilor mei că dacă la finalul celor patru ani nu ne întoarcem pe autostradă, mergem degeaba.

Privind mitingul de vineri, 12 aprilie 2019, de la Craiova, Claudiu Manda a declarat:

”Mâine avem miting, la Craiova, unde vor fi, doar din Dolj, 40.000 de oameni, membrii noștri, simpatizanți, militanți, dar sigur că, și alte persoane, care doresc să participe la acest miting, sunt bine venite. Nu facem miting ca răspuns la reuniunea celor de la PNL. Este o acțiune de precampanie, iar în campania electorală ne vom ocupa de informarea cetățenilor cu privire la proiectele noastre”, a postat fostul ministru al Muncii.