„O copilă a fost răpită și ucisă în drumul de la școală spre casă. Un cetățean olandez este suspect… se pare că a fugit din țară.

Olanda ne spune că trebuie să ”luptăm anticorupție”, cu riscul distrugerii destinelor unor nevinovați, a încălcării legii și cu aruncarea la coș a prezumției de nevinovăție.

Nu trebuie să luptăm împotriva criminalității organizate, traficului de droguri, crimelor, traficului de persoane, pedofiliei și altor forme de infracționalitate gravă.

Trebuie să ne umilim în fața lor și să le înghițim lecțiile de doi bani… și desigur, golirea țării de resurse materiale și umane.

PS – comunicatorii de la Dâmbovița par totuși mai ”culți în cap” decât cei de la Caracal”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Fetiță din Dâmbovița, ucisă de un olandez 

România a fost zguduită de cazul unei fetițe din Dâmbovița, ucisă de un cetățean olandez. Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, a declarat că cetăţeanul olandez care este principalul suspect în cazul uciderii minorei Mihaela-Adriana Fieraru era cunoscut în ţara sa cu infracţiuni de natură sexuală şi violenţă.

„Am luat legătura chiar în seara zilei de sâmbătă spre duminică cu omologii olandezi, ne-au confirmat că este cunoscut cu infracţiuni la viaţă sexuală, violenţă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a declarat Liviu Vasilescu la sediul IGPR.

Potrivit acestuia, cetăţeanul olandez a recunoscut că a fost în România ca turist.