Programul "Coaching Fundamentals Certificate" propune o calatorie in lumea coaching-ului profesionist din mediul organizational,oferind practici si teorii esentiale ce vor ajuta cursantii sa-si imbunatateasca performanta in rolul de lider, sa-si maximizeze abilitatile de a inspira si capacita resursele interne nebanuite ale oamenilor. Adresandu-se managerilor de orice nivel si antreprenorilor, programul "Coaching Fundamentals Certificate" ofera acestora tehnicile necesare pentru a-si stimula, provoca si ghida coechiperii in perspectiva obtinerii de inalta performanta la locul de munca. Durata acestui program este cuprinsa intre 6 si 10 luni si, pana pe data de 31octombrie 2013, va beneficia de un pret special de 1250 euro.

 

Programul Coaching Fundamentals for Executives” se adreseaza absolventilor sau cursantilor de programe MBA acreditate international. Printre beneficiile acestui program, se evidentiaza dobandirea instrumentelor necesare dezvoltarii unei culturi organizationale bazate pe coaching, dezvoltarea leadership-ului inspirational si transformational si stimularea abordarii holistice a culturii organizationale. Durata acestui program este de 12 luni si, pana pe data de 31octombrie 2013, va beneficia de un pret special de 3500 euro.

 

Designul programului Coaching Fundamentals for Executives” a fost dezvoltat special pentru continuarea modulului de leadership din curricula programului International MBA oferit in Romania de Danubius International Business School in parteneriat cu Universitatea Arcadia din Statele Unite ale Americii.

 

Astfel, Danubius International Business School creeaza oportunitatea de a urma un program complet de educatie de business atat celor care nu detin o certificare in practica de coaching prin programul “Coaching Fundamentals for Executives” cat si celor cu o astfel de certificare prin programul “Executive&Corporate Coach”. Mai multe detalii puteti gasi www.dibs.ro.

 

Danubius Coaching School este parte a Danubius International Business School si s-a nascut din joint-venture-ul dintre doua institutii de prestigiu, Universitatea Danubiussi Noble Manhattan Coaching Ltd. din Marea Britanie. Aflata sub umbrela Institutului International de Coaching si a Institutului de Leadeship si Management, Danubius Coaching School doreste sa devina un pilon al educatiei de coaching, atat in Romania,cat si in Estul Europei si sa promoveze si sa dezvolte educatia in coaching intr-un context academic riguros.