Compania imobiliară clujeană RE/MAX Premier, membră a RE/MAX, a fost desemnată de grupul britanic Obelisk International pentru identificarea de proiecte imobiliare, precum şi a unor oportunităţi de investiţii sustenabile prin fondurile proprii puse la dispoziţie de divizia Obelisk Finance.

Obelisk Group sprijină fundaţia  Rhys Daniels Trust, patronată de Ducesa de Kent, membră a Familiei Regale Britanice, fiind un concern de firme care acţionează în numele a zeci de mii de clienţi privaţi, dornici să îşi investească resursele financiare în achiziţia de proprietăţi pe pieţe emergente în vederea obţinerii unor randamente satisfăcătoare.

Randamentul previzionat de managerii Obelisk International la îndrumarea partenerilor din RE/MAX Premier la finalul investiţiei este de 242% la capitalul investit, luând în considerare o medie a creşterii pieţei imobiliare de doar 10% pe an în următorii cinci ani.

“Piaţa imobiliară românească are un potenţial foarte ridicat de creştere, deci nu este o surpriză faptul că dorim să investim aici “, au declarat oficialii Obelisk International.

Sursa: RE/MAX