Maria Meșter, 47 de ani, purta cercei cu diamante de 18 carate, identici cu cei furați din casa Tamarei Ecclestone, atunci când polițiștii au reținut-o înainte de îmbarcarea într-un avion care mergea în Italia, conform Daily Mail, care citează documente din instanță.

O reședință evaluată la 70 de milioane de lire sterline

Femeia și fiul ei, Emil Bogdan Savastru, 29 de ani, au fost acuzați că au participat la furtul din reședința din Londra, evaluată la 70 de milioane de lire sterline, care aparține Tamarei. Cei doi au avut deja prima înfățișare la instanța de judecată. Când a fost reținut, Savastru avea la el o geantă Louis Vuitton identică cu una care a dispărut în timpul jafului.

Când a avut loc furtul

Furtul a avut loc pe data de 13 decembrie 2019, ziua în care Tamara și soțul ei au plecat într-o vacanță de trei săptămâni. Reședința este situată într-o zonă foarte selectă iar printre vecinii Tamarei se numără proprietarul echipei de fotbal Chelsea, Roman Abramovich și sultanul din Brunei.

Meșter a fost arestată pe data de 31 decembrie, iar fiul ei, care este barman în Londra, a fost reținut cu o zi în urmă, înainte de a se îmbarca într-un avion care pleca în Japonia.

Cei doi nu au fost singurii arestați. Alți doi bărbați, de 21 și 31 de ani, au fost arestați în legătură cu acest furt.