Recrutarea pentru aceste joburi, ce includ poziții de Team Managers, Customer Experience Specialists, Financial Analysts, Business Operations Managers, Project Managers și ICT Administrators, începe imediat.

 Biroul din București este primul de pe teritoriul continental european pentru Voxpro și succedă deschiderea din 2016 a biroului din Dublin ce a dus la crearea a 400 de locuri de muncă dar si a două birouri adiționale în SUA, în Athens Georgia și Sacramento California ce au creat 500 de locuri de muncă.

 Voxpro derulează parteneriate cu giganții din industria Tech, clienți ce includ Airbnb, Google si Nest, iar aceste noi locații din București, Dublin și Statele Unite, coasta de Vest si Est permit Voxpro să asigure un echilibru de fus orar pentru clienții săi, un obiectiv ce va ajuta într-un final la livrarea de servicii premium către partenerii săi în orice fus orar.
 Cele 150 de noi locuri de muncă din București vor face ca numărul total de angajați Voxpro la nivel global să crească la peste 3000, subliniind astfel dezvoltarea rapidă a companiei, care a crescut de cinci ori în ultimii 3 ani.

 Noul birou din București va avea adresa în clădirea Charles de Gaulle, Piața Charles de Gaulle nr.15, Sector 1, București. 

 “Suntem foarte încântați de deschiderea noului birou din București. Derulam parteneriate solide cu cele mai cunoscute companii de tech din lume pentru a livra o experiență a clientilor excepțională. Noua locație contribuie la dezvoltarea companiei, totodată depășind înaltele standardele care ni se cer”, a spus co-fondatorul și CEO Voxpro, Dan Kiely.