Marți seară, în jurul orei 20:00, poliția din Târgu-Jiu a primit, prin intermediul apelului de urgență 112, apelul disperat al unui tată care, ajuns acasă, nu și-a mai găsit copila.

Prin urmare, o fată de 13 ani, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu-Jiu, a fost dată în urmărire națională, după ce tatăl ei a sesizat Poliția, anunță Antena 3.

”La data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în jurul orei 20.00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare.

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.