Oprah Winfrey a fost internată de urgență

Celebra Oprah Winfrey, 70 de ani, a fost internată în spital după ce a avut dureri severe de stomac. Renumita gazdă TV avea planificată o apariție la CBS, dar nu a putut participa din cauza problemelor de sănătate.

Oprah Winfrey

Gayle King, colega sa și prezentatoarea emisiunii, a oferit câteva informații despre starea lui Oprah, dezvăluind că aceasta se luptă cu un virus gastrointestinal.

„Avea un fel de chestie la stomac – gripă stomacală. Nu voi fi prea grafic. Inutil să mai spun că a ajuns la spital, deshidratare, a trebuit să i se facă o perfuzie”, a continuat King, adăugând: «A fost o chestie foarte serioasă».

După ce a oferit aceste detalii, King i-a liniștit pe fani, asigurându-i că Winfrey se va recupera și va fi bine.

„Sper că nu este supărată pe mine pentru că am dezvăluit acest detaliu” a spus King.

De asemenea, aceasta a mai menționat că Winfrey și-a dorit cu ardoare să fie prezentă în emisiune și a fost foarte supărată că nu a putut participa.

Prezentatoarea se recuperează

Fără a oferi prea multe detalii, purtătorul de cuvânt al prezentatoarei a dat o actualizare privind starea de sănătate a lui Oprah, menționând că ea „se recuperează” de la virusul stomacal. Winfrey a primit perfuzii din cauza deshidratării și acum „se odihnește și se simte mai bine pe zi ce trece”, au explicat aceștia.

Este posibil ca Gayle King să fi menționat „gripa stomacală” pentru a clarifica situația, având în vedere că unii ar fi putut specula că problemele de sănătate ale lui Winfrey ar fi fost legate de medicamentele pentru slăbit pe care le-a luat. În octombrie anul trecut, CNN a raportat un studiu nou care sugerează că persoanele care folosesc medicamente injectabile populare pentru pierderea în greutate ar putea avea un risc crescut de probleme digestive grave, precum pancreatita și obstrucțiile intestinale, comparativ cu cei care folosesc alte tipuri de medicamente pentru slăbit.

Studiul a concluzionat că, deși aceste riscuri sunt rare, cererea pentru astfel de medicamente a crescut exponențial, zeci de milioane de oameni utilizându-le în prezent la nivel global. Cercetătorii au avertizat că, chiar și riscurile rare ar putea duce la sute de mii de cazuri noi, potrivit CNN.

În decembrie, Winfrey a fost „eroina” primelor pagini din ziare când a recunoscut că a început să folosească medicamente pentru pierderea în greutate, dorind să obțină un control mai bun asupra luptei sale cu greutatea și imaginea corporală, care a fost în atenția publicului timp de decenii.

„A fost un sport public să râdă de mine timp de 25 de ani”, a declarat Winfrey pentru People în decembrie. „Am fost învinuită și făcută de rușine, iar eu m-am învinuit și m-am făcut de rușine”.