Premierul Ludovic Orban a făcut o nouă numire controversată în Guvern. Potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial, Olivia Diana Morar a devenit secretar de stat în Ministerul Justiției.

De profesie avocat, Morar este fost consilier local din partea PNL în municipiul Bistrița și șefa a organizației de femei PNL din județ.

Potrivit unei declarații de avere depuse în iunie 2018, când era consilier local în Bistrița, Morar deține 16 terenuri cumpărate sau obținute prin succesiune în Bistrița, Bihor, Oradea, Constanța, Satu Mare, Timișoara, Turda și București. În afară de o faneata, toate sunt terenuri intravilane dobândite între 2012 și 2014, cu suprafețe ce variază de la 70 la 2.609 de metri pătrați. Doar în cazul a 3 terenuri este unic proprietar, restul împărțindu-le și cu alte persoane ce nu sunt numite în declarația de avere, așa cum stipulează legea, scrie Ziare.com.

Decizia a apărut în Monitorul Oficial

Decizia semnată de premierul Ludovic Orban a fost publicată marţi în Monitorul Oficial. Olivia Diana Morar este avocat şi a deţinut funcţia de consilier municipal PNL la Bistriţa, relatează Agerpres.