Bianca s-a remarcat în lumea mondenă prin relațiile controversate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Acum, Bianca are prorpiul business și se poate lăuda cu o carieră de prezentatoare de emisiuni de televiziune.

Probabil v-ați întrebat ce studii are și ce note a obținut la bacalureat Bianca Drăgușanu. Vedeta s-a născut în Hunedoara și a avut o copilărie destul de complicată. Părinții acesteia au divorțat când ea avea doar 13 ani, fapt ce și-a pus amprenta adânc în viitorul vedetei.

Bianca Drăgușanu a schimbat trei licee, unul la Deva și două la Petroșani. Frumoasa blondă a terminat un licel Economic Petroșani, conform Cancan. Bianca a absolvit liceul în anul 2002, cu o medie finală de 8.95. Conform CanCan, Bianca a obținut „două note de 9 la probele de limba și literatura română, 8,50 la engleză, 7,20 la matematică și două note de 10 la tehnica servirii consumatorilor și educație fizică”.

După liceu, Bianca Drăgușanu s-a înscris la “Facultatea de Stiinte Economice si Management”, însă aceasta a abandonat studiile. Aceasta mereu și-a exprimat intenția că vrea să urmeze o carieră în televiziune, motiv pentru care a început studiile la Intact Media Academy, însă și la acestea a renunțat. Vedeta este aboslventă doar de liceu. Acum ceva vreme aceasta și-a exprimat intenția că ar vrea să înceapă studiile unei facultăți de psihologie.