Ediţia online a revistei Capital are o nouă înfăţişare. Conţinutul, personalizabil, este structurat modular, iar pe site se găsesc ştiri în timp real şi articole în exclusivitate.

Motivul acestei schimbări este simplu. A devenit clar pentru toată lumea că ediţiile online ale publicaţiilor nu mai sunt doar un „accesoriu“. În multe cazuri, în timp ce tirajele pe hârtie scad, în ultimul an, numărul vizitatorilor unici aproape s-a dublat, dovedind că, pe măsură ce internetul devine din ce în ce mai accesibil, publicaţiile electronice devin un business în sine. Conţinutul site-ului www.capital.ro este alimentat zilnic cu ştiri de ultimă oră de o echipă dedicată şi, săptămânal, cu articolele din ediţia print. În plus, cititorii au acces la diferite instrumente utile, cum ar fi convertor valutar, informaţii despre cotaţiile dobânzilor, newsletter sau ştiri în timp real, prin intermediul funcţiei RSS încorporate.

Dar noutăţile nu se opresc aici, echipa Capital urmând să adauge site-ului şi alt conţinut. Încurajăm cititorii să ne trimită părerile, dar şi ideile lor, despre ce şi-ar dori de la ediţia electronică a Capital pe adresa secretariat@capital.ro