Christian Sokcevic a făcut parte din business-ul Panasonic începând cu februarie 1999, având funcţii diferite de management în cadrul industriei europene AV. În ultima vreme Sokcevic a deţinut poziţia de Director al Professional Camera Solutions Business Unit (PSCEU) din Wiesbaden, ce oferă soluţii atât pentru industria de difuzare şi producţie cât şi pentru supraveghere video şi aplicaţii medicale.     

În ultimii ani, Panasonic şi-a construit poziţii bune pe piaţa din Centrul şi Sud-Estul Europei, sub conducerea foştilor Managing Directors, Jiří Opletal şi Istvan Stark. Opletal a petrecut 17 ani în Cehia şi Stark a petrecut 18 ani în Ungaria în mai multe poziţii de conducere în cadrul Panasonic.

„Este o onoare pentru mine să fiu numit Managing Director al Panasonic CSEE. Obiectivul cheie este de a consolida poziţia companiei în regiune şi de a mări cota de piaţă în următorii ani. Cu toate că ne confruntăm cu un impact major al crizei economice, consider că Panasonic îşi poate accelera performanţa prin abilitatea unică de a furniza unei game largi de clienţi şi de sectoare de business soluţii inovatoare şi înteligente, de o calitate remarcabilă”, a declarat Christian Sokcevic.