Răsturnare de situaţie privind ultimele zile din viața regretatei jurnaliste Cristina Țopescu. Sâmbătă s-a aflat ce anume a făcut aceasta cu doar câteva zile înainte să moară.  Potrivit autorităţilor, Cristina Țopescu ar fi murit în noaptea de 28 spre 29 decembrie, iar cu doar câteva zile înainte de a-și găsi sfârșitul singură, în casa în care locuia, jurnalista s-a revăzut cu mama unei bune prietene de-ale ei, decedată la numai 49 de ani. Se pare că jurnalista Cristina Țopescu a suferit extrem de mult atunci când prietena ei a murit, după o lungă suferință și luptă cu cancerul mamar.

Tragedia unei prietene apropiate a Cristinei Ţopescu

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, persoana cu care s-a văzut cu doar câteva zile înainte să moară este nimeni alta decât mama regretatei jurnaliste Simona Catrina, cu care aceasta s-a înțeles extrem de bine. Simona Catrina a murit la numai 49 de ani, după ce s-a luptat mai mult timp cu cancerul mamar. Întâlnirea celor două a avut loc pe holurile postului de televiziune Canal 33, acolo unde aceasta modera o emisiune. După numai câteva zile, Dara Codescu, femeia cu care s-a întâlnit Cristina Țopescu, a aflat că aceasta s-a stins din viață.

”Ce coincidență nebună! În 17 decembrie, când Cristina a făcut ultima emisiune la Canal 33, cea cu doamna profesoară Mihaela Miroiu și cu Vlad Voiculescu, eu avusesem înainte emisiune cu Dara Codescu, mama Simonei Catrina. Ele două s-au întâlnit atunci, se mai cunșteau din presă, scriseseră una despre alta, mai vorbiseră, dar s-au reîntâlnit, au vorbit despre cartea pe care noi am scris-o despre Simona Catrina. Și Cristina a zis: ”vai, dar ce păcat, ce pierdere, cât de tânără era Simona Catrina…” Deci a fost un moment în care, cumva am vorbit despre moarte și pe urmă… nu pot… să leg lucrurile astea”, a declarat Alice Năstase-Buciuta, despre întâlnirea dintre Cristina Țopescu și Dara Codescu, de la Canal 33.

Moartea regretatei Cristina Ţopescu

Cristina Țopescu a fost incinerată joi, iar înainte de asta, a fost depusă, pentru o zi, la capela Cimitirului Bellu, acolo unde oamenii care au cunoscut-o și au iubit-o au putut să-i aducă un ultim omagiu. La crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală au venit, pentru a fi alături de Cristina Țopescu, mama acesteia, fratele vitreg mai mic, Sebastian, dr și Andreea Berecleanu și Ștefan Bănică Jr.