Compania Nogabella Group a anuntat dezvoltarea proiectului rezidential Swiss Residence in zona Baneasa- Iancu Nicolae, pe un teren cu o suprafata de 3.000 metri patrati. Acesta are o valoare de peste 15 milioane de euro.

Swiss Residence va fi predat in trei faze, aferente celor trei imobile, finalizarea proiectului fiind estimata la inceputul anului 2010.

Swiss Residence va cuprinde trei blocuri de cinci etaje fiecare, totalizand 45 de apartamente de doua dormitoare, trei dormitoare si penthouse-uri. Suprafata apartamentelor si a penthouse-urilor va fi cuprinsa între 129 mp si 299 mp. Parcarea subterana va cuprinde 61 de locuri, iar accesul se face prin intermediul unor usi automate actionate prin telecomanda. Swiss Residence va oferi si o serie de alte facilitati precum spatiu de joaca pentru copii, centru de fitness si locuri de parcare destinate oaspetilor.

Preturile pentru locuintele din cadrul ansamblului Swiss Residence incep de la 1700 Euro/mp + TVA. Promoterul proiectului este compania DTZ Echinox.

DTZ este o companie internationala de servicii si consultanta imobiliara cu o retea de 200 de birouri in 150 de orase. DTZ ofera companiilor servicii de consultanta precum: agentie, brokeraj, evaluare si cercetare, investitii, finantari corporative, managementul proprietatilor.

In noiembrie 2002, DTZ a deschis primul birou in Romania, la Bucuresti, prin semnarea unui contract de parteneriat cu Echinox Consulting. Astfel, Echinox Consulting a devenit reprezentantul local al DTZ, operand sub numele DTZ Echinox.

Nogabella Group a fost fondata in Elvetia si are ca obiect de activitate domeniile imobiliar si financiar. Compania activeaza cu precadere pe segmentul rezidential de lux.