”E cum ziceam: NICUȘOR este “PLICUȘOR”! Răspunsul lui Rareș Bogdan devine inutil, dar cel al lui Nicușor Dan este obligatoriu.”, își începe mesajul Cozmin Gușă.

Întrebarea pusă lui Rareș Bogdan

Analistul politic a reamintit întrebarea pe care i-a pus-o lui Rareș Bogdan cu privire la implicarea lui Nicușor Dan în ”șmecheriile mafiei imobiliare de București”.

“DACĂ SE VA DOVEDI CĂ NICUȘOR DAN, alias “PLICUȘOR BAN”, ESTE IMPLICAT ÎN ȘMECHERIILE MAFIEI IMOBILIARE DIN BUCUREȘTI, CU BENEFICII MATERIALE PENTRU SINE SAU APROPIAȚII SĂI, VEI SOLICITA PNL-ului SĂ SCHIMBE CANDIDATUL ȘI SĂ SUSȚINĂ PE ALTCINEVA?”

Atunci nu aveam cunoștință despre dezvăluirea Danei Budeanu de ieri, însă “isprăvi” similare ale lui Nicușor sunt de notorietate pentru destui, așa că CINSTEA sau CORECTITUDINEA nu puteau fi oricum asociate candidatului PNL-USR-PLUS.”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

”În chestionează trecutul tenebros”

Acesta a mai notat pe pagina de socializare că amenințările cu datul în judecată devin inutile. Mai mult decât atât, Cozmin Gușă a mai scris că din partea lui Rareș Bogdan nu mai are nevoie de niciun răspuns însă îl așteaptă pe cel al lui Nicușor Dan. În încheiere, analistul politic a lăsat de înțeles că așteaptă un răspuns și de la premierul României, Ludovic Orban.

”Treaba e clară și dovedită acum și pentru public. Iar amenințările de a doua zi ale lui Nicușor că va da în judecată pe mine sau pe alții care-i chestionează trecutul tenebros, devin FUTILE.

De la Rareș nu mai aștept răspuns, ni l-a dat viața și concursul de împrejurări. Aș aștepta însă răspunsul de la Nicușor Dan la cealaltă întrebare a mea, legitimă și ea, prin care îl chestionam dacă este homo sau bi sexual, cu argumentația legitimă din punctul meu de vedere, pe care am prezentat-o tot acum 6 săptămâni.

LuCOVIDE băiatule, tu ce mai ai de zis?!”, a fost mesajul lui Cozmin Gușă.