Mai exact, Rareş Bogdan a anunțat că se va implica în campania electorală pentru alegerile locale, însă doar pentru acei candidaţi ai Partidului Naţional Liberal care nu au fost membri ai PSD.

Totodată, europarlamentarul a precizat că Nicușor Dan va fi ajutat ca și când ar fi ”fratele său”, iar în cauzl andidaților transferați de la PSD, aceasta a precizat că ”nu calcă.

„Normal că voi face campanie. Voi crea exact valul necesar pentru ca PNL să câştige. Credeţi-mă, ca mine nu se pricepe nimeni în a crea valul necesar… inclusiv în Bucureşti o atenţionez pe Gabriela Firea şi pe cei şase primari de sector că mă implic şi voi ajuta fiecare candidat al nostru, mă voi lipi de Nicuşor Dan pentru a-l ajuta. C

red că singur este extrem de greu.

Îl voi ajuta pe Nicuşor Dan, ca şi când ar fi fratele meu, să câştigăm alegerile. Umăr la umăr, vom câştiga”, a declarat Rareş Bogdan, la Antena 3.

Ajutor doar pentru cei care ”nu stau în genunchi

În același timp, europarlamentarul liberal a menţionat de ce  refuză să se implice în campaniile electorale ale acelor candidaţi din partea PNL care au fost anterior membri PSD. Potrivit acestuia, el îi va ajuta pe cei care „nu au stat în genunchi” și nu au fost umiliți de către alte persoane.

„Nu pentru niciunul, nu mă duc, să fie lucrurile clare. Mă voi duce peste tot unde sunt liberali, oameni care au suferit, oameni care nu au stat în genunchi, oameni care au fost umiliţi, oameni care au fost jigniţi de către preşedinţi de Consilii Judeţene şi miniştri ai Dezvoltării sau ai Finanţelor de la PSD.

Acolo unde sunt aleşi de la PSD care s-au transferat, eu nu calc, ca să fie lucrurile clare. Eu nu îmi calc pe cuvânt”, a adăugat europarlamentarul Rareș Bogdan.