Nicușor Dan a fost făcut praf: Fără indolenți în funcții publice – a explodat Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei. Ea s-a înfuriat pentru că Nicușor Dan a constatat că “s-a terminat pandemia”. Însă, a comentat liderul PSD, așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!.

Gabriela Firea a lansat un atac furibund pe pagina sa de Facebook. În opinia sa, o mulțime de români ar mai fi acum în viață ”dacă noul primar general “de dreapta” nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă a profesorilor, elevilor, șoferilor de autobuz, asistenților sociali, sportivilor, lucrătorilor din termoficare, funcționarilor de la ghișee, cei în relație directă cu publicul.

”Fără indolenți în funcții publice! Câți oameni ar fi fost acum în viață, și câți nu ar fi trecut prin stresul și neplăcerile infectării – unii cu sechele pe viață -, dacă noul primar general “de dreapta” nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă a profesorilor, elevilor, șoferilor de autobuz, asistenților sociali, sportivilor, lucrătorilor din termoficare, funcționarilor de la ghișee, cei în relație directă cu publicul?

Mulți, foarte mulți!

Au murit oameni cu zile pentru că nu a fost pregătit valul 4 nici la nivel de guvern, nici de către primărie, cum am procedat la debutul pandemiei, când eram primar general”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

Gabriela Firea: Praful s-a ales de tot!

Ea a susținut că i-a lăsat lui Nicușor Dan tot ce avea nevoie pentru a putea gestiona pandemia de COVID. Însă, a comentat Firea, praful s-a ales de tot.

„I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit, spital COVID, circuite în toate celelalte spitale ale primăriei. Și pentru noua boală, dar și pentru pacienții care au alte suferințe.

Praful s-a ales de tot!

Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!

Nepăsarea, lipsa oricărui sentiment de grijă pentru ceilalți ucid oameni!”, a comentat Gabriela Firea pe Facebook.

Război total între Nicușor Dan și Gabriela Firea

Între Gabriela Firea și Nicuor Dan se dă un război politic pe față. În urmă cu puțin timp, primarul Capitalei a declarat că a făcut economii după ce a renunţat la organizarea de târguri şi concerte și după desfiinţarea unora dintre companiile municipale înfiinţate în mandatul Gabrielei Firea.

Nicuşor Dan a declarat că administraţia locală a făcut economii de jumătate de miliard de lei la capitolul „bunuri şi servicii”, după ce a renunţat la organizarea de târguri şi concerte, pe care edilul de descrie drept „tot felul de tâmpenii”. Alte 300 de milioane de lei anual sunt economisite după desfiinţarea unora dintre companiile municipale înfiinţate în mandatul Gabrielei Firea.