Alegerile vor fi cel mai bun sondaj pentru partidele politice din România

Miercuri, pe 29 mai, Nicolae Ciucă a participat la o conferință de presă la Târgu Jiu.

„Rămâne o guvernare PSD-PNL pentru că, indiferent de rezultat, rezultatul la alegeri va fi cel mai bun sondaj pentru partidele politice din România.

Vom vedea cu toţii care este realitatea, dar ce consider eu important este nevoia de responsabilitate în continuare a clasei politice pentru a asigura stabilitatea ţării”, a declarat acesta.

Liderul PNL a adăugat că „vedem că avem un context internaţional, în proximitatea noastră conflict la graniţă, plus celelalte consecinţe şi efecte generate de această succesiune şi suprapunere de crize”.

„Motiv pentru care facem acel minim sacrificiu de orgoliu ca să putem să guvernăm România în continuare”, a mai spus el.

Nicolae Ciucă, vizită la Fabrica de Celuloză din Drobeta Turnu Severin

Tot miercuri, Nicolae Ciucă a efectuat o vizită la fabrica de celuloză din Drobeta Turnu Severin, subliniind importanța acestei unități pentru industria românească. Ciucă a remarcat că fabrica este singura din țară unde se mai produce celuloză, în ciuda disponibilității ample de materie primă în țară.

În discuțiile cu investitorii români care au inițiat și sprijinit acest proiect, Ciucă a evidențiat faptul că fabrica de celuloză și hârtie reprezintă o realizare remarcabilă pentru economia națională. Acesta a subliniat că producția anuală de 80.000 de tone de celuloză reprezintă o contribuție semnificativă la economia națională, având potențialul de a satisface nu numai cererea internă, ci și de a permite exportul acestui produs.

Cu toate acestea, liderul PNL a adus în discuție faptul că, în ciuda resurselor naturale bogate ale țării, România importă peste 400.000 de tone de celuloză anual. A subliniat că echilibrarea acestei balanțe comerciale reprezintă un obiectiv important pentru țară și a exprimat speranța că, odată cu funcționarea la capacitate completă a fabricii, producția va crește semnificativ, contribuind astfel la reducerea importurilor.

În plus, Ciucă a apreciat faptul că fabrica de celuloză oferă 400 de locuri de muncă în Drobeta Turnu Severin, ceea ce este esențial pentru dezvoltarea orașului.

A subliniat importanța calității forței de muncă și a investițiilor în industrie, evidențiind angajamentul PNL pentru promovarea acestor aspecte în vederea stimulării dezvoltării economice și a creării de locuri de muncă în întreaga țară. Mai multe puteți citi aici.