Devenită realitate prin combinarea tehnologiei Blockchain cu o rețea definită de software, NetFlowCoin este prima platformă de aplicații Internet descentralizată din lume.

O nouă reţea de internet

Arhitectura de bază a NFC funcționează prin optimizarea lățimii de bandă, stocare, calcul de margine și resurse de date ale rețelei globale, potrivit Bitcoinst.

Cu jetonul său NFC de protocol nativ (de asemenea denumit „NetFlowCoin”), Proiectul NetFlowCoin pune la dispoziția utilizatorilor dApp și un ecosistem circulant de active digitale.

Viziunea Proiectului NetFlowCoin este una în care fiecare utilizator participă și profită, în timp ce se implică în ecosistem. Platforma este descentralizată și realizată în beneficiul tuturor utilizatorilor, producătorilor și consumatorilor.

Avantajul NetFlowCoin

NetFlowCoin se asigură că valoarea generată de fluxul de date este deținută în totalitate de producător. Acesta este un privilegiu de care utilizatorii de pe platformele centralizate nu se bucură.

Proiectul NetFlowCoin oferă următoarele avantaje pentru toți utilizatorii, minerii, dezvoltatorii și partenerii: acces la capacitățile de nivel de rețea, mining inovator (toată lumea poate participa la mineritul NFC datorită noului mecanism dual de consens al NFC), energie verde și performanță ultra sigură și super rapidă.

NetFlowCoin rezolvă multe dintre problemele care afectează industria minieră criptografică. Acest lucru este activat de mecanismul hibridizat al NFC.