În poveste este vorba despre un tânăr care descoperă că are puteri speciale. Atunci când forțele întunecate care amenință să distrugă Istanbulul își fac apariția, el trebuie să se alăture unui grup de prieteni rebeli pentru a-și activa puterile și pentru a apăra orașul și toată omenirea. Serialul va explora istoria culturală bogată a Istanbulului și va duce audiența într-o călătorie captivantă în inima acestui oraș magic.

Serialul este produs pentru Netflix de studioul din Istanbul O3 Medya, iar Onur Guvenatam este producător executiv. Serialul va extinde oferta largă de conținut turcesc disponibil în prezent pe Netflix, incluzând seriale cu licență precum  Magnificent Century (Suleyman Magnificul), Ezel și Lovebird (Dragoste Infinită), care sunt deja urmărite de foarte mulți abonați Netflix din toată lumea.

„Suntem fericiți să confirmăm producția primului nostru serial turcesc original și ne bucurăm să lucrăm cu O3 Medya pentru acest proiect tânăr, proaspăt și captivant. Credem că Netflix va fi platforma globală perfectă pentru această producție turcească extraordinară și abia așteptăm să povestim și mai multe detalii la finalul acestui an,” a declarat Erik Barmack, Vice President of International Original Series Netflix.

„Suntem foarte mândri că putem produce primul serial original turcesc. Suntem siguri că acest nou gen de producție va fi etapă importantă pentru piața noastră și va rezona nu numai cu audiența din Turcia, ci va avea succes global,” a spus Onur Guvenatam, Co-Owner/ Producător O3 Medya.