Ce a decis Netflix

Platforma de streaming unde poți viziona diverse seriale sau filme a decis să elimine opțiunea de testare gratuită timp de 30 de zile în România.

Reprezentanții  Netflix au fost contactați de paginademedia.ro, însă nu au dat un răspuns concret în legătură cu decizia companiei.

„Analizăm diferite metode de promovare şi marketing în România, pentru a atrage noi membri și pentru a le oferi o experiență Netflix excelentă”, a fost răspunsul companiei, pentru Paginademedia.ro.

Această decizie nu îi afectează doar pe români. Netflix a declarat că opțiunea de testare nu va mai fi valabilă nici pentru țări precum  Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Polonia și Norvegia.. Totuși, țările precum  Bulgaria, Ungaria, Germania și Portugalia pot încă să acceseze perioada de probă de 30 de zile.

Ce abonamente are Netflix

Prima opțiune de abonament, cel Basic, oferă o calitate standard pentru 7.99 euro/lună. Cei care dețin acest abonament își pot asocia contul cu câte dispozitive doresc însă nu se pot uita simultan de pe două sau mai multe dispozitive în același timp.

A doua opțiune, numită Standard, este valabilă pentru prețul de 11.99 euro/lună. Cei care dețin acest abonament pot viziona conținutul valabil pe Netflix în calitate HD și pot folosi două dispozitive simultan.

Ultima opțiune, cea Premium, este valabilă pentru 15.99 euro/lună. Abonații Premium pot utiliza patru dispozitive simultan și au acces la calități UHD (Ultra High Definition) 4K, pe lângă cele HD.

Durata abonamentului nu este prestabilită, ceea ce înseamnă că un abonament poate fi anulat oricând. De asemenea, cei abonați la Netflix au posibilitatea de a schimba oricând planul tarifar pentru a trece la un abonament mai ieftin sau mai scump.