Pandemia de coronavirus face ravagii în România. În fiecare zi, autoritățile anunță mii de oameni nou infectați. Țara noastră pare din nou să ajungă în vârful pandemiei. În toată această problemă, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, vine cu sfaturi extrem de simple.

Nelu Tătaru a spus adevărul!

Nelu Tătaru, a dezvăluit în direct la B1TV medicamentul „minune” care îl ține sănătos. Asta s-a întâmplat în ciuda faptului că de la izbucnirea pandemiei de Covid-19, se plimbă din focar în focar.

Ministrul Sănătății a explicat că ori de câte ori are suspiciuni cu privire la rigoarea cu care s-ar fi protejat sau când simte simpla congestie nazală ia un paracetamol. Celelalte reguli pe care ministrul Sănătății le urmează sunt o alimentație sănătoasă, consumă multe lichide și mănâncă fructe.

„Respect niște reguli, încerc să mănânc sănătos, iar în condițiile în care într-adevăr am fost într-un focar și, eu știu, posibilitatea este, iau un paracetamol simplu. Doar dacă mi s-a părut ceva iau un paracetamol simpli.

Portul măștii provoacă o congestie nazală, iar în acele momente în care simt acele fenomene strict de congestie nazală iau un paracetamol. Prefer să iau un paracetamol atunci când simt că acea congestie nazală este mai importantă.

Eu port masca trei sferturi din zi, iar paracetamolul îl folosesc ori de câte ori simt acea congestie nazală. În rest, mănânc sănătos, beau multe lichide și mănânc fructe. Nu iau vitamine, suplimente sau alte pastile”, a declarat Nelu Tătaru.

Sursa foto INQUAM / Sabin Cirstoveanu